Wednesday, 23 March 2011

WANGIAN MELAMBANGKAN PERSONALITI

TERBACA DALAM 1 BLOG IAITU KOLEKSI CINTA TENTANG WANGIAN YANG MELAMBANGKAN PERSONALITI... JOM KITA TENGAK APA JENIS-JENIS WANGIAN YANG ADA DAN APAKAH JENIS-JENIS WANGIAN YANG MELAMBANGKAN PERSONALITI.

  1. BUNGA-BUNGAAN-DENGAN AROMA WANGIAN BUNGA-BUNGAAN YANG AKAN MEMPERLIHATKAN DIRI KAMU LEBIH FEMININ DAN ROMANTIK.
  2. BUAH- BUAHAN- WANGIAN MODEN YANG MENGGUNAKAN ELEMEN SINTETIK YANG MELAHIRKAN BAUAN YANG MENJURUS KEPADA LAUTAN DAN KEPADA INDIVIDU YANG MENGEMARI BAU-BAUAN SEBEGINI TERGOLONG DALAM INDIVIDU YANG CINTAKAN ALAM SEKITAR.
  3. HIJAUAN SEMULAJADI- MENBERI KESEGARAN DAN TENAGA, JUSTERU WANGIAN INI MELAMBANGKAN KAMU ADALAH INDIVIDU YANG MENGEMARI AKTIVITI LUAR.
  4. ORIENTAL-SEKSI, EKSOTIK, DAN GIGIH MUGKIN ITU LAH DEFINISI YANG MAMPU MENGGAMBARKAN INDIVIDU YANG MENGEMARI BAUAN SEBEGINI, BAUAN-BAUAN SEPERTI MUSK, VANILA DAN BAU BUNGA-BUNGAAN YANG KERAS TERGOLONG DALAM KATEGORI INI.
  5. KAYU-KAYAN- WANGIAN YANG MEMPUNYAI UNSUR BAUAN SEPERTI  KULIT KAYU, LUMUT, ATAU BENDA-BENDA LAIN YANG KAMU BOLEH JUMPA DI DALAM HUTAN YANG TERGOLONG DALAM KATEGORI INI. TERNYATA INDIVIDU YANG GEMAR BAU-BAUAN SEBEGINI , MEREKA GEMARKA KEBEBASAN DAN MUNGKIN MEREKA JUGA TERDIRI DARI INDIVIDU YANG AGAK LASAK

No comments:

Post a Comment